Як правильно їсти кебаб у ресторані

0 Comments

На тарілку кладуть коржик, на неї – йогурт, зверху – соус з паливної олії та томатної пасти і, нарешті, – м'ясо. Виглядає це дуже колоритно та калорійно, але смак подобається далеко не всім туристам. Крім того, страва порційна, тому в готелях у класичному вигляді її не готують.21 лист. 2022 р.

Як правильно їсти турецький кебаб?

Традиційно страву готують із баранини чи яловичини з додаванням курдючного жиру, а подають з томатним соусом або густим йогуртом, а також зі свіжими овочами, хлібом чи лавашем.

Як кебаб на шампурі?

Для подачі потрібно приготувати лаваші, я їх намагалася спекти за розміром люля-кебаб, маринована цибуля, багато зелені та томатний соус. Візьміть у руку шампур, оберніть лавашем і зніміть з шампура. Додайте цибулі, соусу та насолоджуйтесь!

Related Posts