Скільки стягує Нова пошта за післяплату: тарифи та умови

0 Comments

Нова Пошта – Одна з найбільших компаній в Україні, що надає широкий спектр послуг у сфері доставки вантажів та поштової логістики. Одним із найбільш популярних сервісів компанії є «накладений платіж», який дозволяє відправнику отримати оплату за товар прямо на місці доставки. Ця послуга надається як відправників, так одержувачів товарів.

Вартість послуги «накладений платіж» може змінюватись в залежності від ряду факторів, таких як вага і вартість товару, що відправляється, регіон відправки та доставки, а також обрана форма оплати. Зазвичай, Нова пошта встановлює певний відсоток від суми післяплати як комісію за надання даної послуги. Ця комісія може бути відносно невеликою і складати кілька відсотків, однак, у разі доставки великих сум, вона може бути значною.

Важливо, що компанія Нова пошта надає різні тарифи та спеціальні пропозиції для своїх клієнтів, включаючи бонусні програми та знижки. Тому вартість послуги «накладений платіж» у конкретному випадку слід уточнити на офіційному сайті компанії або у її представників, щоб бути впевненим у точних умовах та можливих додаткових платежах.

Скільки візьме Нова пошта за післяплату
Вартість замовленняКомісія Нової пошти
До 500 грн20 грн
Від 500 грн. до 1000 грн.30 грн
Від 1000 грн до 3000 грн50 грн
Від 3000 грн до 10000 грн100 грн
Понад 10000 грн1% від вартості замовлення

Як розрахувати вартість післяплати Нової пошти Насправді далеко не всі знають, що при отриманні посилки післяплатою, Ви оплачуєте не тільки суму доставки, але й комісію за сам накладений платіж ❗Сума ​​комісії у Нової пошти за накладений платіж складає 20 грн + 2% від суми самого платежу.2 лют. 2020 р.

Скільки візьмуть за післяплату?

Накладений платіж. Пошта Росії та EMS Post

Основний тариф на послугу «Податковий платіж» (вартість поштового переказу)
понад 1000 до 5000 руб. включно50 руб. + 4% від суми
понад 5000 руб. до 20000 руб. включно150 руб. + 2% від суми
понад 20 000 руб. до 50 000 руб. включно250 руб. + 1% від суми

Як швидко приходять гроші за післяплату Нова пошта?

швіко – гроші будуть зараховані на картку через 30 хвилин після отримання посилки Одержувачем; надійно – якщо зарахування на картку не відбулося, отримати переказ можна з наступного робочого дня в будь-якому відділенні Нової пошти, про що ми нагадаємо у СМС

Як продавець отримує гроші при оплаті післяплатою?

Післяплати — це модель оплати, коли продавець отримує гроші за товар лише після того, як його отримав покупець. Таким чином, поштовий оператор виступає в ролі посередника між покупцем та продавцем, забезпечуючи доставку товару та переказ коштів.

Related Posts

Як стати русичем

0 Comments

Скільки людей у ​​Русич? За різними джерелами чисельність складу ДШРГ…