Червоний мартіні – це найпопулярніший коктейль, який можна приготувати з різних інгредієнтів. Хочете внести різноманітність у свій червоний мартіні? Немає проблем! У цій статті ми розповімо вам про кілька способів, як розбавити смак ароматного напою.
Перший спосіб – Додати свіжі фрукти. Червоний мартіні відмінно поєднується з полуницею, малиною та чорною смородиною. Ви можете додати ці ягоди повністю або подрібнити їх і вичавити сік. Пікантність вашому коктейлю додасть лимон або апельсин. Додайте кілька цитрусових гуртків у свій червоний мартіні і насолоджуйтесь освіжаючим і ароматним смаком.
Другий спосіб – додати трави чи спеції. Спробуйте додати до свого коктейлю кілька гілочок свіжої м'яти чи базиліка. Це надасть йому особливої свіжості та аромату. Також можна додати трохи перцю або кориці для створення цікавого розмаїття у смаку.
Третій спосіб – Додати інші алкогольні напої. Якщо ви бажаєте отримати складніший смак, спробуйте додати в червоний мартіні трохи лікеру, горілки або прохолодного шампанського. Ці інгредієнти додадуть напою нові відтінки та додадуть йому особливої глибини.
№ | Складова |
---|---|
1 | Лимонний сік |
2 | Апельсиновий сік |
3 | Грейпфрутовий сік |
4 | Сироп гренадин |
5 | Селера |
6 | М'ята |
7 | Малиновий сироп |
8 | Ананасовий сік |
Чим розбавити червоний мартіні?
Зміст:
Чим розбавити Найкраще підійде гранатовий, вишневий, грейпфрутовий, ну і класичний варіант – апельсиновий. Можна розбавити Мартіні Россо ще й негазованою мінеральною водою. А гіркоту вермуту відмінно прибере горілка чи джин.Але дотримуйтесь пропорцій: 4-5 частин до однієї частини вермуту.
Як правильно пити червоний мартіні?
Подавати можна з льодом, прикрасити цедрою апельсина.. Рекомендована температура подачі 10-12 градусів для цього необхідно за півгодини охолодити пляшку в холодильнику або скористатися льодом. Великою популярністю користується Мартіні Россо з доданими замороженими фруктами – полуницею, черешнею, вишнею.
Що можна змішати з мартіні?
Мартіні чудово поєднується з гіркими бітерами, горілкою, джином та віскі. Якщо говорити про слабкоалкогольні коктейлі, то це все ті ж соки та газування, навіть пюровані ягоди. Мікси прикрашають цедрою цитрусових, часточками фруктів, іноді використовуються прянощі (наприклад, кориця).
Як правильно пити червоний вермут?
Білий вермут, як солодкий, і сухий, зазвичай подають до столу, охолодивши до температури вісім-дванадцять градусів. А от червоний вермут прийнято пити за кімнатної температури, при цьому пляшку обов'язково треба відкрити заздалегідь, щоб дати напою трохи «подихати». Так краще розкриється букет та смак червоного вермуту.