Ідеї ​​для додавання до червоної мартіні: від екзотичних фруктів до свіжих трав

0 Comments

Червоний мартіні – це найпопулярніший коктейль, який можна приготувати з різних інгредієнтів. Хочете внести різноманітність у свій червоний мартіні? Немає проблем! У цій статті ми розповімо вам про кілька способів, як розбавити смак ароматного напою.

Перший спосіб – Додати свіжі фрукти. Червоний мартіні відмінно поєднується з полуницею, малиною та чорною смородиною. Ви можете додати ці ягоди повністю або подрібнити їх і вичавити сік. Пікантність вашому коктейлю додасть лимон або апельсин. Додайте кілька цитрусових гуртків у свій червоний мартіні і насолоджуйтесь освіжаючим і ароматним смаком.

Другий спосіб – додати трави чи спеції. Спробуйте додати до свого коктейлю кілька гілочок свіжої м'яти чи базиліка. Це надасть йому особливої ​​свіжості та аромату. Також можна додати трохи перцю або кориці для створення цікавого розмаїття у смаку.

Третій спосіб – Додати інші алкогольні напої. Якщо ви бажаєте отримати складніший смак, спробуйте додати в червоний мартіні трохи лікеру, горілки або прохолодного шампанського. Ці інгредієнти додадуть напою нові відтінки та додадуть йому особливої ​​глибини.

Складова
1Лимонний сік
2Апельсиновий сік
3Грейпфрутовий сік
4Сироп гренадин
5Селера
6М'ята
7Малиновий сироп
8Ананасовий сік

Чим розбавити червоний мартіні?

Чим розбавити Найкраще підійде гранатовий, вишневий, грейпфрутовий, ну і класичний варіант – апельсиновий. Можна розбавити Мартіні Россо ще й негазованою мінеральною водою. А гіркоту вермуту відмінно прибере горілка чи джин.Але дотримуйтесь пропорцій: 4-5 частин до однієї частини вермуту.

Як правильно пити червоний мартіні?

Подавати можна з льодом, прикрасити цедрою апельсина.. Рекомендована температура подачі 10-12 градусів для цього необхідно за півгодини охолодити пляшку в холодильнику або скористатися льодом. Великою популярністю користується Мартіні Россо з доданими замороженими фруктами – полуницею, черешнею, вишнею.

Що можна змішати з мартіні?

Мартіні чудово поєднується з гіркими бітерами, горілкою, джином та віскі. Якщо говорити про слабкоалкогольні коктейлі, то це все ті ж соки та газування, навіть пюровані ягоди. Мікси прикрашають цедрою цитрусових, часточками фруктів, іноді використовуються прянощі (наприклад, кориця).

Як правильно пити червоний вермут?

Білий вермут, як солодкий, і сухий, зазвичай подають до столу, охолодивши до температури вісім-дванадцять градусів. А от червоний вермут прийнято пити за кімнатної температури, при цьому пляшку обов'язково треба відкрити заздалегідь, щоб дати напою трохи «подихати». Так краще розкриється букет та смак червоного вермуту.

Related Posts