Що робити, якщо я котлетка

0 Comments

Що робити, якщо при смаженні котлети розвалюються?

Додати борошно, манку, яйце чи приправу. Щоб котлети не розвалювалися при жарінні, попрацювати доведеться на стадії приготування фаршу: його треба добре вимішати і «відбити» — брати в руки і кидати в миску — і так кілька разів. Фарш має стати «слухняним» і легко збиратися у великий гладкий колобок.

Чому мої котлети розвалюються?

Коли ви відбиваєте фарш, з нього виходить зайва волога, тому він стає більш в'язким та липким, а котлети потім розвалюються. Фарш для котлет досить добре вимісити та залишити в холодильнику. Поширена помилка багатьох господарок – починати смажити котлети відразу після замішування фаршу.

Related Posts