Що робити з печінковою ковбасою

0 Comments

Як використати ліверну ковбасу?

  1. 193 ккал 25 хв Начинка з ліверної ковбаси
  2. 216 ккал 20 хв Ліверна ковбаса смажена в паніровці.
  3. 147 ккал 50 хв Млинці з ліверною ковбасою
  4. 304 ккал 35 хв Макарони з ліверною ковбасою
  5. 218 ккал 2 год Пиріжки з ліверною ковбасою на воді …
  6. 148 ккал 15 хв Канапе на день народження.
  7. 161 ккал 1 год Салат з ліверною ковбасою

Збережена копіяПохожі

Чим корисна ковбаса із печінки?

Хімічний склад домашньої печінкової ковбаси містить: холін, вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, D, Е, Н, К і РР, а також необхідні людському організму мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, хлор та сірку, йод, хром, фтор, молібден, нікель, кобальт, фосфор та натрій.

Related Posts