Як можна зруйнувати водневі зв'язки у білку

0 Comments

У глобулярних білках при нагріванні посилюється тепловий рух поліпептидних ланцюгів усередині глобули. водневі зв'язки, які утримували їх у певному положенні, розриваються і поліпептидний ланцюг розгортається, а потім згортається по-новому. 2021 р.

Чим руйнуються водневі зв'язки?

Водневі зв'язки легко руйнуються водою та температурою. І хоча окремо водневі зв'язки дуже слабкі, їх дуже багато у волоссі, тому вони дають приблизно одну третину сили волосся. Водневі зв'язки легко руйнуються при намоканні волосся. Збережена копія

Що розриває водневі зв'язки?

Фермент розриває водневі зв'язки між комплементарними азотистими основами. Нитки ДНК розходяться. До кожного нуклеотиду ниток ДНК, що роз'єдналися, фермент ДНК-полімераза підлаштовує комплементарний нуклеотид.

Related Posts