Як правильно різати гусака на стіл

0 Comments

Покладіть гусака на дошку грудкою вгору, відріжте крила суглобом. Відріжте від тушки ніжки суглобом, розріжте їх суглобом між гомілки і стегном. Зробіть довгі розрізи по обидва боки вздовж грудної кістки. Акуратно підрізаючи м'якоть знизу, відокремте обидва філе грудки.13 січ. 2018 р.

Що потрібно відрізати у гусака?

Крайні фаланги крил слід зрізати. Якщо лапи не були відрізані при вибої, то потрібно це зробити до того, як ви відправите тушку до духовки. Бажано також зрізати зайвий жир із шиї, гузка та черевця. Щоправда, у молодих гусей його не так і багато.

Як розрізати гуску навпіл?

Щоб так обробити тушку гусака потрібно лише засунути ножа всередину тушки і проткнути її. Далі тушка ділиться навпіл неспішними рухами паралельно хребту до себе. Спочатку розділяються спинка та грудка, а потім кожна з отриманих частин розрізається на дві приблизно рівні частини.

Related Posts