Камінь для тандира.

0 Comments

У разі потрапляння каменю у воду – перед вживанням його необхідно висушити у природному середовищі. Уклавши сухий камінь на етажерку, зануріть конструкцію в тандир. Прогрійте камінь протягом 30 хвилин. Опускати камінь можна як уже прогрітий тандир, так і під час прогрівання.

Навіщо потрібен камінь у тандирі?

Камінь для випічки – один із найпопулярніших аксесуарів для тандира. На камені випічка буде більш рівномірно пропікатися, роблячи тісто ніжним і повітряним, а хрусткою скоринку. З цим аксесуаром випічка ніколи не підгорить. Збережена копія

Як правильно користуватись каменем для випічки?

Використати пекарний камінь досить просто. Кладемо камінь на решітку між нижнім та середнім рівнем. Тепер головне його правильно нагріти, а нагрівається він довго: із розрахунку півгодини на 1 см товщини. Після того як камінь розжариться, на нього можна викладати та випікати хліб.

Related Posts