Сайда чи тріска що краще

0 Comments

Сайда довгий час залишалася у тіні своєї найближчої родички тріски. А тим часом, її м'ясо не гірше, а навіть краще за тріскове, до того ж і коштує дешевше. Справжні гурмани стверджують: якщо людина не пробувала сайду, значить, вона не знає смаку риби.9 квіт. 2019 р.

Що краще тріска чи мінтай?

Мінтай трохи жирніший за тріску, тому за текстурою він трохи м'якший, тріска ж трохи щільніша. З цієї ж причини в мінтаї вміст корисних поліненасичених жирних кислот Омега-3 майже вдвічі більший, ніж у тріску. Але в іншому відмінності у поживній цінності чи смакових якостях зовсім не значні.

Як відрізнити сайду від тріски?

Сайда На відміну від сестер-тріскових у сайди більш витягнуте тіло. Є якщо готувати сайду, то сумнівів не буде, що в сковороді чи каструлі саме риба – її видасть характерний запах. М'ясо у сайди не сніжно-біле, а легкого сірого відтінку.

Related Posts